Matkustaminen lautalla Venetsia Kroatia

Matkustaminen lautalla Venetsia Kroatia on erinomainen valinta! Venetsia Kroatia -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Venezia Lines tai Atlas Kompas), jotka palvelevat Rovinj, Umag, Porec, Pula ja Venetsia satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Venetsia Kroatia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Venezia Lines ja Atlas Kompas tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 5 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Venetsia-Kroatia-laivamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 2 tuntia 30 min (Venetsia - Umag) 92 km:n matkalla ja pisin 3 tuntia 50 min (Venetsia - Rovinj) 109 km:n matkalla.

Lautta Venetsia Kroatia luvuilla

Maat
Italia
Kroatia
Ylitysten määrä
5 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
5
Lauttayhteyksien määrä
4
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Venetsia Kroatia lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Venetsia Kroatia. Vertaa Venezia Lines ja Atlas Kompas tarjouksia ja varaa Venetsia Kroatia -lauttalippu.

Kaikki Venetsia Kroatia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Venetsia - Kroatia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Venetsia ja Kroatia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Atlas Kompas tai Venezia Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Venetsia, Pula, Porec, Umag tai Rovinj käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Venetsia Kroatia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Venezia Lines tai Atlas Kompas. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 4 Venetsia ja Kroatia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Venetsia Kroatia - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Venetsia paikkaan Kroatia

Kroatia: Lauttamatka ja maan löytäminen

Kroatian satamat ovat ihanteellinen lähtöpiste lauttamatkallesi. Maan luoteisosassa sijaitseva Rijekan satama on tärkeä portti monille matkustajille. Täältä löydät lauttoja eri kohteisiin, kuten kuuluisalle Cresin saarelle. Toinen tärkeä satama on Split maan keskiosassa. Sieltä pääsee Bračin, Hvarin ja Visin saarille, jotka ovat tunnettuja valkoisista hiekkarannoistaan ja kristallinkirkkaista vesistään.

Kroatian lautat tarjoavat matkustajille lukuisia vaihtoehtoja. Halusitpa sitten tutkia pieniä, koskemattomia saaria tai tutustua vilkkaisiin satamakaupunkeihin, jokaiselle löytyy jotakin. Korčulan ja Mljetin saarille, jotka tunnetaan kansallispuistoistaan ja koskemattomasta luonnostaan, pääsee helposti lautalla Dubrovnikista, kaupungista, jolla on rikas keskiaikainen perintö.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None